Razer Huntsman Mini RGB Tastatur (Nordic)

Brand

EAN

8886419346210

Forhandler

1.371 kr.

Køb her

Varenummer (SKU): 3514800197784403 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Oplev Razer Huntsman Mini RGB tastatur

Razer Huntsman Mini er det ideelle valg for gamere, der ønsker et kompakt og funktionelt tastatur uden at gå på kompromis med ydeevnen. Dette optiske gamer tastatur kombinerer avanceret teknologi med et stilrent design, hvilket gør det til en uundgåelig del af dit gaming-setup.

Kompakt design til maksimal mobilitet

Med sit 60% layout fylder Razer Huntsman Mini kun en brøkdel af pladsen sammenlignet med traditionelle tastaturer. Det er perfekt til dem, der ofte deltager i gaming-events eller turneringer, da det nemt kan transporteres og placeres på ethvert skrivebord.

Optisk teknologi for hurtigere reaktionstid

Tastaturet er udstyret med Razer’s optiske switches, som giver en hurtigere reaktionstid og en mere præcis registrering af dine tryk. Den taktile feedback sikrer, at hver tasteklik føles tilfredsstillende og responsiv under intense spilsituationer.

Robust konstruktion for langvarig holdbarhed

Huntsman Mini er bygget med en solid aluminiumskonstruktion, der ikke kun ser godt ud men også sikrer holdbarhed ved daglig brug. Uanset hvor meget du spiller, kan du stole på, at dette tastatur vil holde i mange år fremover.

RGB-belysning for personlig tilpasning

Tastaturets RGB-belysning giver dig mulighed for at tilpasse din gamingoplevelse. Vælg mellem et væld af farver og effekter for at skabe den perfekte atmosfære i dit setup. Med Razer Synapse software kan du nemt justere indstillingerne efter dine præferencer.

Specifikationer

Mærke Razer
Type Tastatur
Model Huntsman Mini
Farve Sorte detaljer med RGB-belysning
Grænseflade USB-C
Layout Nordisk

Køb nu og oplev forskellen!

Dyk ned i en ny verden af gaming med Razer Huntsman Mini RGB tastaturet. Uanset om du spiller competitively eller blot nyder casual gaming, vil dette tastatur forbedre din oplevelse betydeligt.

  • Kompakt 60% design – perfekt til transport.
  • Optiske switches – hurtigere reaktionstid.
  • Solid aluminiumskonstruktion – bygget til at holde.
  • Tilpasselig RGB-belysning – skab din egen stil.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.