DELTACO trdlst tastatur, nordisk layout, USB, nano-modtager, 10m r

Brand

EAN

7340004694441

Forhandler

116 kr.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993701548673443 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Trådløst tastatur med nordisk layout

Oplev friheden ved at arbejde uden kabler med DELTACO trådløst tastatur. Dette tastatur er designet til at give dig en problemfri og effektiv skriveoplevelse, uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret.

Funktioner og specifikationer

  • Nordisk layout: Tastaturet har et brugervenligt nordisk layout, der gør det nemt at skrive på dansk og andre nordiske sprog.
  • Trådløs forbindelse: Kommunikerer via 2,4 GHz RF-teknologi, hvilket sikrer en stabil forbindelse op til 10 meter væk fra din computer.
  • Nem installation: Tilslut blot USB-nano-modtageren til din PC, så parres tastaturet automatisk uden behov for yderligere software.
  • Batteridrevet: Tastaturet drives af to AAA-batterier (medfølger ikke), hvilket giver dig mulighed for at bruge det i lang tid uden opladning.

Kompakt og let design

Tastaturets dimensioner er 445x138x29 mm, og det vejer kun 430 g (inklusive batterier). Det kompakte design gør det ideelt til både små arbejdspladser og rejser. Du kan nemt tage det med dig overalt, hvor du har brug for en pålidelig skriveoplevelse.

Anvendelsesmuligheder

DELTACO trådløst tastatur er perfekt til forskellige anvendelser:

  • Kontorarbejde: Ideelt til daglig brug på kontoret eller hjemme.
  • Studiebrug: Perfekt til studerende, der har brug for et praktisk tastatur til deres laptop eller desktop computer.
  • Mobilitet: Let at transportere, hvilket gør det ideelt til dem, der ofte arbejder fra forskellige steder.

Kvalitet og holdbarhed

Tastaturet er bygget med fokus på kvalitet og holdbarhed. De gummidome-taster sikrer en behagelig skriveoplevelse samtidig med, at de holder i lang tid. Selvom tastaturet ikke har baggrundsbelysning eller IP-klassificering for vandbeskyttelse, leverer det stadig en fremragende ydeevne under normale forhold.

Egenskab Detaljer
Tastaturlayout Nordisk
Tilslutningstype 2.4GHz RF
Mål (BxDxH) 445x138x29 mm
Vægt 430 g (med batterier)

Sørg for at optimere dit arbejdsområde med dette stilfulde og funktionelle trådløse tastatur fra DELTACO. Gør din hverdag lettere med teknologi, der fungerer!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.