Tastatur Logitech K360 Nordic

Brand

Forhandler

1.018 kr.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857001014347945 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Oplev Logitech K360 nordic tastaturets fordele

Logitech K360 nordic tastaturet er designet til at give dig en optimal skriveoplevelse med fokus på komfort og funktionalitet. Dette kompakte tastatur er ideelt til både hjemmekontoret og erhvervsmiljøer, hvor pladsen kan være begrænset.

Kompakt design og velkendt layout

Tastaturet er ca. 20% mindre end traditionelle modeller, hvilket gør det nemt at finde plads på dit skrivebord. Det velkendte layout sikrer, at du hurtigt kan vænne dig til det, uanset om du er ny bruger eller har erfaring med Logitech-produkter.

Trådløs frihed med stabil forbindelse

Med den avancerede trådløse teknologi får du en stabil forbindelse, der matcher den ledningsbaserede oplevelse. Den lille modtager kan blive siddende i din bærbare computer, hvilket giver dig mulighed for at tilslutte flere kompatible enheder uden besvær.

Lang batterilevetid

Logitech K360 nordic tilbyder en imponerende batterilevetid, så du ikke behøver at bekymre dig om hyppig opladning eller udskiftning af batterier. Dette gør det til et praktisk valg for dem, der ønsker et problemfrit arbejdsmiljø.

Specifikationer

Egenskab Detaljer
Layout Nordisk
Type Kompakt trådløst tastatur
Batterilevetid Op til 3 år (afhænger af brug)
Forbindelse USB modtager (2.4 GHz)

Kundevenlig service og hurtig levering

Dine behov som kunde er i fokus hos Hertels Boresko A/S. Vi tilbyder dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 12.30 samt gratis fragt ved køb over 800,- kr. ekskl. moms. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller behov.

  • Kompakt og pladsbesparende design.
  • Længere batterilevetid for minimal vedligeholdelse.
  • Sikker trådløs forbindelse uden forsinkelser.
  • Kundeservice i topklasse – altid klar til hjælp.

Tastaturet Logitech K360 nordic kombinerer stilfuldt design med praktiske funktioner, hvilket gør det til et fremragende valg for alle, der ønsker et effektivt arbejdsredskab.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.