Nordic Gaming Tactile RGB Mekanisk Gaming Tastatur (Nordic)

Brand

EAN

5711802808026

Forhandler

152 kr.

Køb her

Varenummer (SKU): 3514800197814756 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Oplev det ultimative gaming tastatur

Nordic Gaming Tactile RGB mekanisk gaming tastatur er designet til gamere, der ønsker en kombination af hastighed, præcision og stil. Med sit kompakte design og avancerede funktioner er dette tastatur ideelt til både casual og hardcore spillere.

Funktioner og fordele

  • Mekaniske switches: Tastaturet er udstyret med blå switches, som giver en tilfredsstillende feedback med hvert tryk. Dette sikrer en hurtig respons og forbedrer din spiloplevelse.
  • Anti-ghosting teknologi: Fuld anti-ghosting betyder, at du kan trykke på flere taster samtidigt uden at miste input. Perfekt til komplekse spilscenarier.
  • RGB-belysning: Vælg mellem 13 forskellige RGB-indstillinger med op til 16,8 millioner farver. Skab den perfekte atmosfære til dit gaming setup.
  • USB-forbindelse: Nem installation via USB-porten gør det hurtigt at komme i gang med dit nye tastatur.

Specifikationer

Mærke Nordic Gaming
Type Tastatur
Model NG Tactile
Layout Nordisk
Farve Sorte detaljer med RGB-belysning
Kabeltype USB-forbindelse

Kvalitet og holdbarhed

Tastaturet er bygget til at holde, hvilket gør det ideelt til daglig brug og intense gaming-sessioner. De mekaniske taster har en lang levetid, så du kan spille uden bekymringer om slid eller nedbrud.

Aftagelig støtte og ergonomi

Denne model tilbyder også ergonomiske fordele ved at have en komfortabel håndledsstøtte (kan variere), hvilket hjælper med at reducere træthed under lange spilsessioner. Det sikrer, at du kan fokusere på dit spil uden distraktioner fra ubehagelige positioner.

I takt med at gaming bliver mere populært, er det vigtigt at have det rette udstyr. Nordic Gaming Tactile RGB mekanisk gaming tastatur lever op til kravene fra moderne gamere og tilbyder både funktionalitet og stil i et kompakt design.

Dyk ind i din næste gaming oplevelse med dette fantastiske tastatur!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.